Un últim esforç…

Com ja sabeu el bloc de Perifèric Edicions és candidat als Premis Blocs Catalunya 2010, en la categoria de Blocs Corporatius. Uns premis que estan dividits en dos parts:
La primera, que depen de tots vosaltres, és un sistema de votació popular per internet que s’allargarà fins el 9 de setembre. Aquest sistema de votació es basa en 1 vot per IP. És a dir, una mateixa IP pot votar només una vegada un mateix bloc i només una vegada un mateix post. Val a dir, que cada nou post del bloc és pot votar de nou. I aquesta valoració (“M’agrada”) incideix en el resultat final, donat que cada 5 “M’agrada” suposen un vot per al bloc. Per tal de poder valorar les entrades dels diferents blocs, la fitxa de cada bloc mostra un extracte dels seus articles.
I la segona part del premis, arriben una vegada les votacions populars fan una primera selecció. Ja que la decisió final dels guanyadors està en mans d’un jurat integrat per persones vinculades a les TIC i a la societat de la informació i el coneixement.
És per això, que des del bloc de Perifèric Edicions us demanem el vot per poder fer més gran aquest punt d’encontre entre els amants dels llibres.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *