El titular d’aquest portal és PERIFÈRIC EDICIONS, SL, mercantil titular de la marca PERIFÈRIC EDICIONS, amb domicili a Catarroja, al carrer Sèquia de Montcada, 13 46470, amb correu de contacte periferic@periferic.es i CIF B-98765001.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi haja una obligació legal.

Teniu dret a obtenir confirmació sobre si en PERIFÈRIC EDICIONS SL estem tractant les vostres dades personals. Per tant, teniu dret a accedir a les seues dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seua supressió quan les dades ja no siguin necessaris enviant un correu electrònic a periferic@periferic.es.

També teniu dret a presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si no obteniu satisfacció en l’exercici dels vostres drets mitjançant aquest enllaç: https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/vistas/formspam/spamdenuncia.jsf;jsessionid=3FC268F548C59FFD4F289FCC645855EA